Ondernemersinspiratie: Lola + Lou door Mezpiration

Ondernemersinspiratie: Lola + Lou door Mezpiration

Ondernemersinspiratie: Lola + Lou door Mezpiration
March 16, 2017 LolaLou
In News
Lola + Lou lingerie

Hoe start je een lingerielabel zonder ervaring in de modebranche? Wat zijn de valkuilen? En welk advies zou je een startende ondernemer meegeven? Deze vragen en nog veel meer worden beantwoord in het interview dat Lola + Lou oprichter Malou had met Marieke van Mezpiration.

Malou heeft haar wens om te ondernemen en haar passie voor lingerie samengebracht in haar merk Lola + Lou. Een gedroomde combinatie, waarvan ze in eerste instantie niet had gedacht dat het haar zou lukken.

Er komen veel verschillende dingen kijken bij het opzetten van Lola + Lou en alles opzetten en van de grond krijgen, gaat niet zonder slag of stoot.

Ondernemen is een combinatie van passie, doorzettingsvermogen en bloed, zweet en tranen. Dat het starten van een lingeriemerk niet altijd over rozen gaat blijkt wel uit het feit dat het Lola + Lou ruim een half jaar later dan gepland wordt gelanceerd.  Wanneer dan uiteindelijk de lancering in het Hoxton Hotel plaatsvindt, blijkt het dan toch allemaal waard te zijn.

Als ondernemer ben je nooit klaar, dus blijft Malou dromen over uitbreiding in het aantal verkooppunten, meer bekendheid en natuurlijk een nieuwe collectie!

Wil je meer lezen? Klik dan hier voor het hele artikel!

Lola + Lou Logo